BoCycle

BoCycle

donderdag 10 mei 2012

Fietsremlichttest

De ANWB had een fietsremlicht in de aanbieding voor slechts € 6,50 (normale prijs € 24,95). Dit "Sonderangebot" kon ik niet laten schieten. Ik heb dit remlicht aan een grondige test onderworpen. Lees hier de resultaten...

Het remlicht kun je eenvoudig op je fiets monteren, zonder kabels aan te sluiten. Het remlicht heeft namelijk een vertragingssensor, die de rode leds inschakelt zodra de fiets vertraagt door het remmen. Dit remlicht heb ik op mijn ligfiets aan een praktijktest onderworpen. Met een camera heb ik de werking van het remlicht in diverse omstandigheden geregistreerd.

Op de foto zie je de testopstelling. Uiteraard stond daarbij veiligheid voorop. Met vlag en extra achterlicht werd heb obstakel achter de fiets voor de overige weggebruikers duidelijk gemarkeerd. Op het filmpje kun je de testresultaten zien. Kijk dus snel en oordeel of dit gadget zijn investering waard is.

23 opmerkingen:

Casper zei

Via je eigen link wordt zichtbaar dat ie 10 euro kost. Nog weinig geld voor een werkend remlicht. Weer een mooie test, Gerrit.

BoCycle zei

Hoi Casper,

Inderdaad staat op de ANWB-site 10 euro, maar op de factuur stond dat slechts 6,50 euro was gerekend. Nu ja 10 euro is ie ook wel waard. Komende LOL allemaal met een fietsremlicht op pad?

Gerrit zei

Werkt goed Gerrit , misschien ook wel wat voor op m,n Mango.
Die prijs is zeker alleen voor anwb leden?

BoCycle zei

Jazeker, allen voor ANWB-leden. Klik maar op de doorklik naar de ANWB.

Unknown zei

Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
* Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
* Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
* Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online aanvraag.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

Voor meer informatie over ons leningaanbod kunt u ons uw leningaanvraag sturen via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

Unknown zei

Beste klant,
Wat zijn uw financiële behoeften?
Wij bieden grote en kleine franchise-investeringsleningen en persoonlijke leningen enz. Van 2.000 tot 250.000 euro of meer. Geen boetes voor vervroegde of te late aflossing. Krijg direct een korte en lange termijn lening om uw eigen bedrijf op te zetten en te genieten van de voordelen van uw eigen baas zijn.

zakelijke ideeën met lage investering en hoge winst
Supermarkt, fastfoodrestaurant
Kledingwinkel en fitnesscentra
Computertrainingscentrum enz.

met een betaalbare rente van 2%
Flexibel aflossen 1 tot 15 jaar looptijd
Neem contact met ons op via e-mail: franchisecapitalcorps@gmail.com

Mussen zei

Hallo bent u op zoek naar een lening voor schuldconsolidatie, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz! Ik ben een particuliere kredietverstrekker, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rente van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

Kersten Dieter zei

Ik woon in Nederland en ben ik vandaag een gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat ik elke geldschieter die mijn leven en het leven van mijn gezin zou kunnen veranderen, zou aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een lening. Als u een lening nodig heeft en u bent er 100% zeker van dat u de lening zult terugbetalen, neem dan vandaag nog contact met hen op via e-mail op:sabinhelps@gmail.com of haar link op +7 901 709-57-43

Anonymous zei

Ik had nooit gedacht dat ik dit bericht zou plaatsen. Er is iets geweldigs gebeurd dat mijn wereld heeft veranderd. Ik heb een lening gekregen, ik heb met succes mijn schulden afbetaald. het leven voelt nu goed. Ik had schulden, ik had dringend geld nodig. Verschillende online bedrijven waarmee ik contact had, konden me geen geld aanbieden omdat ik de administratiekosten niet kon betalen. mijn vriend Emilia verwees me naar lapofunding960@gmail.com, ik vroeg een lening aan en ondertekende hun contract met een advocaat. als je een eerlijk bedrijf nodig hebt dat je kunt vertrouwen om krediet aan te vragen, raad ik je ten zeerste aan contact op te nemen met lapofunding960@gmail.com

Andrea zei

Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
andreafrasca1@yahoo.com
WhatsApp +31 6 51026462

Patricia Kingsman zei

WELKOM BIJ PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com het is ons doel om uitstekende professionele service te bieden.

Ben je een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf op te starten? Heb je een lening nodig om een ​​leuke Small Scale en medium business te starten? Heeft u een lage credit score en vindt u het moeilijk om een ​​kapitaallening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen ?.

Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om in een handomdraai te krijgen wat u nodig hebt. Verlaag uw betalingen om de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - van vakanties, tot onderwijs, tot unieke aankopen

We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: persoonlijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, bedrijfsleningen, opleidingsleningen, hypothecaire lening, ongedekte lening, hypothecaire leningen, betaaldagofficieren, studieleningen, commerciële leningen, autoleningen, investeringsleningen, Ontwikkelingsleningen, Acquisitieleningen, Bouwleningen, met een lage rente van 2% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen. Haal het beste uit uw familie en bezit uw droomhuis ook met ons algemene uitleenschema.

WIJ BIEDEN ALLE SOORT LENINGEN AAN - WENST VOOR BETAALBARE LENINGEN.

Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Vriendelijk schrijf ons terug met de lening informatie;

BORROFOURGEGEVENS

1) Volledige namen:
2): Land
3) Adres:
4) Staat:
5) Geslacht:
6) Burgerlijke staat:
7) Beroep:
8) Telefoonnummer:
9) Maandelijks inkomen:
10) Volgende van Kin:
11) Lening vereist:
12) Leentijd:
13) Doel van de lening:
14) Specifieke datum waarop u de lening nodig hebt:

Als u geïnteresseerd bent om een ​​lening te krijgen, schrijft u ons dan vriendelijk met de vereiste lening.
Neem contact met ons op voor meer informatie: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Hoogachtend,
Mevr. Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

We kijken er naar uit om zo snel mogelijk van je te horen

Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman zei

WIJ BIEDEN ALLE SOORTEN LENINGEN AAN - VRAAG BETAALBARE LENINGEN AAN.

Bent u een zakenman of -vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​mooi Kleinschalig en Middelgroot bedrijf te starten? Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om een ​​kapitaalkrediet te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om in een oogwenk te krijgen wat u nodig heeft. Verlaag uw betalingen om uw maandelijkse belasting te verlichten onkosten. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken, van vakanties tot onderwijs en unieke aankopen. Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Wij bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: bedrijfsplanning, commerciële en ontwikkelingsfinanciering, onroerend goed en hypotheken, schuldenconsolidatieleningen, zakelijke leningen, particuliere leningen, woningherfinancieringsleningen met een lage rente van 2,00% per annulering voor particulieren, bedrijven en rechtspersonen. Haal het beste uit uw gezin en bezit ook uw droomhuis met onze algemene leningsregeling. Geïnteresseerde kandidaten moeten contact met ons opnemen via e-mail: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

WIJ BIEDEN ALLE SOORTEN LENINGEN AAN - VRAAG BETAALBARE LENINGEN AAN.

Neem voor meer informatie contact met ons op: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Schrijf ons alstublieft terug met de informatie over de lening;
- Volledige naam:
- Leningbedrag nodig:
- Duur van de lening:
- Doel van de lening:
- Stad land:
- Telefoon:
- Hoe heb je over ons gehoord:

Als u geïnteresseerd bent om een ​​lening te krijgen, schrijf ons dan alstublieft met de leningvereiste. Neem voor meer informatie contact met ons op: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Hoogachtend,
Mevrouw Patricia Kingsman

We kijken ernaar uit om zo snel mogelijk van u te horen

Geïnteresseerde aanvragers moeten contact met ons opnemen via e-mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman zei

Mijn naam is Hanneke Rosalie Joëlle ik kom uit Nederland. Ik heb net mijn lening gekregen van een nieuw legitiem leningbedrijf uit 2023 en de naam van het bedrijf dat me vandaag hielp met mijn lening is Patricia Kingsman, een leningmaatschappij, zij zijn het mooiste leningbedrijf dat ik heb ooit tegengekomen dat ik gisteren een lening bij hen aangevraagd heb en het enige wat ik deed was de transferkosten betalen die ze zeiden dat ik zou moeten betalen en onmiddellijk leverde ik de betaling in de komende 12 uur tijd dat ik met mijn lening was sorry ik kan niet zeg hoeveel ze me hebben geholpen, maar het is een grote hoeveelheid geld, dus iedereen als je een echte lening nodig hebt, dan is dit het juiste leningbedrijf om contact op te nemen met hun e-mailadres patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman zei

Alle dank aan Patricia Kingsman voor het helpen van mij met mijn lening nadat ik 6 keer ben opgelicht door neppe mensen die clams worden om geldschieters te worden.

Mijn naam is Thomas Liam Max, ik kom uit Nederland en ik woon in de stad Den Haag. Een maand geleden was ik op zoek naar een online lening en ik zag verschillende kredietverstrekkers op internet en met wat valse getuigenissen en ik solliciteerde van hen en alles wat ik kreeg was oplichters, ik solliciteerde meer dan 6 bedrijven en ik werd helemaal bedrogen. Dus ik gaf de hoop op totdat ik besloot om opnieuw te controleren of ik hulp zou vinden terwijl ik aan het zoeken was en ik vestigde me op zoek naar een legitieme leningmaatschappij.Ik vond dit bedrijf met de naam Patricia Kingsman-leningmaatschappij.Ik zag veel getuigenissen waar mensen commentaar op gaven haar, maar omdat ik vals werd bedrogen, dacht ik dat het een oplichterij was, maar ik deed wat mij werd gevraagd en ik wachtte op mijn lening en mevrouw Patricia Kingsman vertelde me in minder dan 8 uur dat je veilig bij mijn lening was, ik geloofde het niet want ik dacht dat het ook een oplichterij was, dus die dag was het nacht in Nederland en ik sliep 's ochtends uit het nest toen ik wakker werd kreeg ik een melding van mijn bank dat er geld op mijn rekening stond en belde ik meteen mijn bank om te bevestigen en de bankmanager vertelde me dat ik onmiddellijk naar de bank moest komen en ik ging meteen toen de bank werd geopend toen de bankmanager mijn rekening controleerde, zagen we een bedrag van 135.000,00 euro en ik vertelde mijn manager dat ik online een lening had aangevraagd en mijn bank manager was geschokt als er wa is nog steeds een echt en legitiem leenbedrijf online ik ben zo blij allemaal dankzij Patricia Kingsman ik besloot om op het internet te schrijven omdat ik andere mensen het zag doen en over dit bedrijf te getuigen, daarom post ik dit bericht online aan iedereen die dat nodig heeft een lening, zelfs als u eerder bent bedrogen, solliciteer bij dit bedrijf en wees gerust dat dit bedrijf u niet zal teleurstellen. Met vriendelijke groet aan iedereen die mijn bericht leest en u kunt contact opnemen met dit bedrijf via mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com, ze gebruiken ook Whatsapp, het nummer is +1 (575)221-8070. Nogmaals mijn groeten aan iedereen die mijn bericht leest en ik bid dat je gelukkig bent zoals ik nu ben met dit bedrijf omdat ik meer mensen naar dit bedrijf breng om te helpen.

Patricia Kingsman zei

Goede dag iedereen op deze site

Mijn naam is Anneke Adolphe Merckx ik kom uit België en ik vertrek in de stad Brussel ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een ​​paar weken geleden op internet te schrijven over mevrouw Patricia Kingsman ik had een lening nodig en ik werd voor ongeveer 2.000 euro bedrogen door valse geldschieters dus op een dag besloot ik opnieuw naar een lening te zoeken omdat de lening erg belangrijk was voor mijn bedrijf, toen vond ik mevrouw Patricia Kingsman en ik zag zoveel mensen getuigen over haar bedrijf en ik wist niet zeker of haar lening legitiem was, maar ik besloot om te geven het was een poging en ik vroeg een leenbedrag van 87.000,00 euro aan ze vertelde me alles wat ik moest doen inclusief een vergoeding die ik moest storten in eerste instantie ik dacht dat het oplichterij was maar ik probeerde het omdat ik zag dat mensen ook over haar getuigden goede daden dat ze erg aardig en behulpzaam is, dus toen ik het geld voor mijn lening stortte, verzekerde ze me dat ik mijn lening in minder dan 8 uur of uiterlijk 8 uur op mijn bankrekening zal ontvangen, ik zei oké en ik wachtte gisteren ik kreeg een bericht van mijn bank dat ik heb een bedrag van 87.000,00 euro op mijn bankrekening bijgeschreven, dus ik nam contact met haar op en vertelde haar erover en ze was blij dat ik mijn lening heb ontvangen. En ik beloof mezelf dat iedereen die me heeft geholpen, ik haar naam overal op internet zal delen met haar geweldige hulp. Dus iedereen in België of over de hele wereld als je een legitieme lening nodig hebt, neem dan contact op met mevrouw Patricia Kingsman, want ze is legitiem en ik weet nu zelfs of er nepmensen zijn die smeken om geldschieter mevrouw Patricia Kingsman te lenen. Iedereen die een snelle lening nodig heeft, neemt contact met haar op via WhatsApp of per post, maar ik heb via WhatsApp contact met haar opgenomen omdat het sneller gaat. Whatsapp-nummer is +1 (575)221-8070 en het e-mailadres van het bedrijf is patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Bedankt en groeten aan iedereen die mijn bericht heeft gelezen.

Dawoud zei

Ben je het zoeken naar leningen en hypotheken beu, of word je constant afgewezen door banken en andere financiële instellingen of een microfinancieringsregeling. Hiermee willen wij u informeren met 100% garantie dat wij leningen van elk bedrag aanbieden tegen een rentepercentage van 2% per maand. Wij verstrekken LENINGEN voor bedrijfsontwikkeling. concurrentievoordeel/bedrijfsuitbreiding. Zorg ervoor dat we gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch zijn. en deelnemende financier voor onroerend goed en elke vorm van zakelijke financiering, wij verstrekken langlopende leningen voor maximaal twee tot vijftig jaar en alle rentetarieven en berekenen en maken jaarlijkse betaling mogelijk E-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com.

Wij bieden de volgende soorten leningen aan en nog veel meer;

* Persoonlijke leningen (lening zonder onderpand)
* Zakelijke leningen (onbeveiligde lening)
* Consolidatielening
* Combinatielening
* Verbouwing

Om contact op te nemen voor het zoeken naar een lening, antwoordt u met uw e-mail-ID, zodat ik u meer kan sturen ter goedkeuring
Bedankt, neem contact met ons op via e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com
bel of WhatsApp: +393512114999

Mussen zei

Ik zou jullie allemaal willen aanbevelen aan een geloofwaardige en oprechte particuliere geldschieter die mijn lening aan mij goedkeurde binnen enkele uren na zoveel mislukte pogingen om een lening te krijgen. Ik was verrast en blij dat de particuliere geldschieter me redde en me een lening met 2% rente, neem nu contact met haar op als u een dringende lening nodig heeft E-mail: christywalton355@gmail.com

Loan Offer. zei

Heeft u een dringende lening nodig? Wij geven persoonlijke leningen uit? Zakelijke leningen? Hypotheek? Landbouwleningen? Onderwijsleningen? Debetconsolidatieleningen? Vrachtwagenleningen? Autoleningen? Hotelleningen? Leningen herfinancieren? en meer schoolleningen? Startleningen? .Wij bieden tegen 2% rente! Neem contact met ons op via: (dakany.endre@gmail.com)

lening aanbod

Urgent Loan zei

Wilt u een lening afsluiten en weet u niet waar u een echte lening kunt krijgen?
Wilt u een bedrijf starten, maar beschikt u niet over kapitaal?
Wilt u om welke reden dan ook een lening aanvragen?
Kerstlening nodig?

Er is eindelijk hoop omdat Elena Nino snelle en betrouwbare leningen verstrekt, hun service 100% oprecht is en garandeert dat u de lening ontvangt wanneer u zich aanmeldt. Stuur vandaag nog een e-mail en keur deze goed op elenanino0007@gmail.com

Bedankt en God zegene u
VERTROUWEN
Ingrid

Loan Offer. zei

Heb je een lening nodig??? Vraag vandaag nog een rente van 2% aan. Neem contact op met: (richardcosmos5@gmail.com) voor meer informatie.

Dringende leningaanbieding.

Heb je geld nodig? zo ja, e-mail: richardcosmos5@gmail.com

Loan Offer. zei

Heb je een lening nodig? Stuur in dit geval een e-mail naar: dakany.endre@gmail.com

Heb je een lening nodig? persoonlijke leningen? zakelijke lening? hypotheek? Landbouw- en projectfinanciering, SNELLE LENINGEN. Heeft u een lening nodig om uw schulden af te betalen, uw rekeningen te betalen of een leuk bedrijf te starten? ? Wij verstrekken alle soorten leningen met 2% rente! E-mailadres voor contact: (dakany.endre@gmail.com)

Dringende leningaanbieding.

Loan Offer. zei

Hallo,

Wij zijn gecertificeerd om de volgende soorten leningen of elke vorm van financiering aan te bieden: Onderhandse lening? Zakelijke leningen? Schuldconsolidatielening? Uw huis verbeteren? Investeringslening? Kredieten beschikbaar? Persoonlijke leningen? Commerciële leningen? Gecombineerde lening? Consolidatieleningen? Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op: (richardcosmos5@gmail.com)

Dringende leningaanbieding.

Loan Offer. zei

Heb je een lening nodig? persoonlijke leningen; zakelijke leningen; hypotheken; landbouwprojecten en -projecten financieren? wij geven allerlei soorten leningen met een rentepercentage van 2%! E-mailcontact? richardcosmos5@gmail.com